startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Globálne svadobné trendy v roku 2007

line

zaujímavosti




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Módne trendy prichádzajú a odchádzajú ale väčšina budúcich novomanželov sa usiluje s nimi držať aspoň aké také tempo. Koniec koncov určite každý z Vás chce, aby Vaša svadobná oslava bola svieža a podľa poslednej módy. Preto Vám predstavíme svadobné trendy pre práve začínajúci rok.

svadobny stolOslnivé svadby

Veľkoleposť je heslom tohto roka a k tomu sa prispôsobujú aj všetky ostatné tohtoročné trendy. Dosť bolo nenápadných posedení, hlavné slovo bude tento rok patriť elegantným a kultivovaným večierkom.

Zaostrené na nevestin na chrbát

Počas svadobného obradu pozerajú prítomní hostia snúbencom na chrbát. Preto je len prirodzené, keď sa budúce nevesty budú snažiť upútať práve zadnou časťou svojich šiat, počnúc výberom vhodnej látky, výberom vhodnej čipky alebo monogramu na svadobnom príslušenstve alebo provokatívnou šnurovačkou v tvare štíhleho V na zadnom diele svadobných šiat.

Odvážne farby šperkov

Na rozdiel od minulého roka, kedy svetovú módu ovládli pastelová, modrá a čokoládová farba, v tomto roku budú budúci manželia hľadať odvážnejšie vyjadrenia aj v odtieňoch svadobných šperkov, medzi ktorými nebude chýbať purpurová, zlatá, oranžová a červená.

Štvorcové stoly

Štvorcové stoly ponúkajú nielen príjemnejšie prostredie pre rozhovor ako obdĺžnikové alebo okrúhle, ale lepšie dávajú vyniknúť modernému stolovaciemu štýlu. Svadobný plánovači majú radi štvorec aj kvôli tomu, že na ňom dobre vyniknú vzorované obrusy a rôzne druhy dekoratívnych svietnikov.

Čas nesebeckých mladomanželov

Mladomanželia si začnú viac uvedomovať, že nie každému sa podarí mať takú svadbu, akú by si prial a to sa prejaví aj v ekologickom zmýšľaní, v pozvánkach na recyklovanom papieri, či v obľube hodvábnych kvetov.

potah na stolickeSvadobné destinácie v Taliansku

Aj napriek tomu, že sme toho z minuloročnej svadby Katie Holmes a Toma Cruisa nevideli, masmédia ukázali aspoň úchvatnú prírodnú kulisu miesta svadobného obradu. Aj keď veľká časť budúcich manželov usporiadáva svadobné obrady doma, v prípade, že sa rozhodnete pre zahraničie, podľa svadobného trendu by sta mali mať svadbu v Talinansku.

"Všadeprítomný" hodváb

Čipky a výšivky už akosi patria k honosnej svadbe a ani tento rok nezostane len pri svadobných šatách. Hodvábne doplnky budú súčasťou kvetinovej výzdoby, prestierania, šperkov, poťahov na stoličkách či svadobných programov.

Koktailová recepcia

Koktailové pohostenie je už tradične popoluškou medzi možnosťami svadobnej hostiny. Väčšinou pri nich chýbajú ženích s nevestou, ktorí sú v tom čase u fotografa a hostia sa musia zabaviť ako sa dá. Tento rok ich častejšie bude zabávať živá hudba, kabaretní umelci či imitátori.

Nezvyčajné miesta svadieb

Tí, ktorí si nemôžu dovoliť exotickú svadobnú destináciu, budú vyhľadávať aspoň netradičné prostredie historických objektov, záhrad, aquaparkov či upravených stajní.

autor: M. P.



line
line

Diskusia


forum 12.01.2007: admin, Diskusia k článku "Globálne svadobné trendy v roku 2007"



rightend