svadby na kľúč
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
SVADBA.SK
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne
redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne

redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
Diskusné fórum

Diskusie k článkom
Autor
Reakcia
admin

Termín svadby: 10.10.2005
Miesto svadby: Michalovce
Mesto: Michalovce
Registrácia: 27.09.2005
Počet príspevkov: 1188
Prihlásený: 12.07.2007

Termín svadby: 10.10.2005
Miesto svadby: Michalovce
Mesto: Michalovce
Registrácia: 27.09.2005
Počet príspevkov: 1188
Prihlásený: 12.07.2007
Prvé kakaové bôby priviezol do Európy Krištof Kolumbus v roku 1503. Tabuľková čokoláda sa na náš stôl dostala až v 19. storočí. U indiánov bola nápojom, ktorý bol zdrojom duchovnej múdrosti, obrovskej energie a zlepšovania sexuálnej schopnosti. V Európe bola čokoláda cenená ako afrodiziakum a nápoj dodávajúci energiu. Konzumovali ju králi, šľachtici a vysoko postavené kniežatá.