svadby na kľúč
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
SVADBA.SK
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne
redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne

redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
Diskusné fórum

Hlavné fórum
Autor
Reakcia
guest
Ahojte,práve rozmýšľam čo je lepšie čo švédske stoly alebo mať všetko navarené.Prvá večera-obed bude normál polievka+menu,len potom neviem či sa bude podávať varené jedlo alebo nám spravia švédske stoly.Keď sa bude variť,veľa toho ostane.Poraďte
Gabula
guest
Ahoj Gabi,
my tiez uvazujeme o svedskych stoloch pocas celej svadby (prva aj druha vecera-teple jedlo, studeny bufet non-stop, zakusky a napoje tiez). Teda, lepsie povedane, to je len moja predstava a neviem ci mi ju zrealizuju. Bola som na svadbe v zahranici a tam to bolo vo fome svedskych stolov. Teple jedlo sa podavalo v urcitu hodinu a studeny bufet bol non-stop. Bolo to super, pretoze kazdy si vezme na co ma chut. Ja budem mat polovicu hosti zo zahranicia, preto je to v nasom pripade bufetovou formou, kedze jedlo sa mierne lisi, radsej nech si vyberie kazdy sam a kolko chce.
P.
guest
No tak ja som prave vytelefonovala s nasim hlavnym organizaterom toto:najprv komplet vecera -enonuno- a potom sme si chceli sami urobit svedske stoly ale ponukli sa ze v tom maju prax a ze nam urobia kombinovane teple a studene chody...a tiez si mozme vybrat co chceme.Su velmi zlati a ochotni a tesim sa.
Ada
guest
Gabi, my mame 2x teple jedlo a tretiu veceru sme si dali svedske studene misy, nieco na zobnutie.. Mladomanzelky radte!! Sara Ba
guest
my tak isto prvý chod teplý na tanieroch, druhý chod teplý na misiach (pecene kura, rezne) treti chod studeny bufet... poradili mi to priamo v restike a samozrejme kopec ovocia :-) sey
guest
Ahojte,
tiež budeme mať veľa zahraničných hostí a vyriešili sme to tak, že s rodinou (cca 20 ľudí) budeme mať v reštaurácii obedo-večeru naservírovanú na veľkých misiach z každého rožku trošku - rezne, plnené morčacie prsia, bravčové medailonky ..., miska ryže, opekané zemiaky, zeleninový šalát...
Večer okolo 19.00 sa presunieme. Starších hostí od-vezieme domov a s mladšími a s kamarátmi pokračujeme na "gril party" u nás doma až do rána.
Jackie
guest
My sme mali prvu veceru klasicky, druhu veceru svedske stoly - teple rezne a kurca, majonezovy salat a ryzu + studene sunkovo-syrove misy a tretiu veceru kapustnicu :-) Co sa nezjedlo z druhej vecere, ostalo na vedlajsom stole az do kapustnice a kazdy si zobol, ked mal chut. Myslim, ze vsetci boli spokojni.
I.
guest
Mne sa tiež pozdáva večera na taniery a potom druhý chod na misiach a potom asi studený bufet.Lenže večera vychádza tak na 17-30 a potom druhá na 21 hodinu alebo aj skôr a kamarátov by som pozvala tak na 21 hodinu,tak neviem či by mali prísť práve na večeru alebo až po nej,t.j. až keď budú tie studené misy,ale to budú do rána hladný.Nie?
Gabula
slonovina
My sme mali prvé jedlo klasicky - každý dostal na tanieri svoju porciu - ale boli veľké a skoro nikto to nedokázal zjesť. Potom sme mali už len teplý bufet - to bol taký pult a jedlá položené na špeciálnych misách boli zospodu stále ohrievané a studený bufet - tam boli šaláty, studená mäsová roláda. Čašníčka stále bufet dopĺňala, takže vždy tam toho bolo dosť. Ďalšie jedlo sme už nemali a aj sme boli radi, lebo by to len zostalo.