svadby na kľúč
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
svadobné šaty
svadobná obuv
svadobné kytice
svadobné prstene
svadobné oznámenia
svadobné účesy
svadobná hudba
svadobná doprava
foto-video
výzdoba
catering
hotely a reštaurácie
svadobné nápoje
pre svadobnú noc
finančný servis
netradičné služby
svadobná cesta
pre svadobný stôl
sklo-porcelán
torty a zákusky
vizáž
bižutéria-korunky
spoločenské šaty
výbava pre nevesty
starejší
svadobné stany
SVADBA.SK
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne
redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
ISSN 1336-3360
Ročník XII., vychádza denne

redakcia@svadba.sk
© 2000-2018 Singularity, s.r.o.
Diskusné fórum

Hlavné fórum
Nie ste prihlásený! Ak chcete prispievať do fóra, musíte sa najprv prihlásiť. Môžete tak spraviť v hornej pravej časti portálu.
Autor
Reakcia
guest
ahojte buduce aj byvale nevesty. ma niektora z vas skusenosti alebo planuje na svadbe mat hlavne jedlo formou svedskych stolov (teply bufet)? ja som bola na niekolkych svadbach a vzdy mi vadilo, ze som musela jest vtedy kedy vsetci bez ohladu na hlad a ze vzdy sa pred kazdeho postavilo vsetko a potom len pobrblane odnieslo, lebo ludia ani az taki hladni neboli. preto ma napadol teply bufet, ale konkretnu predstavu nemam a svadba je uz za 3 tyzdne. ach jo. bvopred dakujem za rady. katinka
guest
ako prve mame klasiku, predjedlo, polievka, druhe jedlo, potom mame svedske stoly (teply bufet) a potom o polnoci kapustnicu
jadwiga
guest
a kedy zacinate? my zacneme najskor o 18, lebo obrad je o 17. to sa snad dva chody ani nestihnu, ci ano? katinka
guest
ako prvé jedlo to podla mna nie je dobrý nápad. ale potom ako druhé, tretie je to super nápad.
sandy
guest
caute
Tak my budeme mat ...
hlavny chod okolo 18:00
predjedlo plnenu sunkovu rolku, polievka slepacia, plnene kuracie prsia opekane zemiaky-ryza,
potom svadobna torta a kavicka-caj.
neskor studeny bufet tak od 22 do 00 (svedske stoly)
teply bufet okolo 2:00 a to bude kotlikovy gulas alebo kapustnica
majuska
guest
Ahoj Katinka,
my sme mali svadbu 29.5. t.r. a co sa tyka jedal, mali sme to vyriesene tak, ze hlavne jedlo sme mali formou "klasiky", casnici postupne roznasali predjedlo, polievku, hlavne jedlo, po tanci i dezert (na nase zelanie) a vecera bola formou svedskych stolov, kde mal kazdy moznost zobrat si to, na co ma chut, a hlavne vtedy, kedy je hladny, nikto nebol nuteny jest kazde dve hodiny ako to na svadbach vacsinou byva. Pekny den. BLenka
guest
katinka, svadbu mame o 16.00, tak okolo 17.30 sa zacne nosit predjedlo a teply bufet o 21.00 a potom o polnoci plnena kapusta
jadwiga
guest
ahoj katinka a ostatne babenky !
my tiez budeme mat najprv "klasiku" a ako druhy chod by sme chceli misy 1/2 pecene kura a 1/2 rezne + zemiakovy a sopsky salat, pecivko a tak.. Len mame dilemu. Mne by sa viac pacilo, keby to boli prave svedske stoly, t.j. na zvlastnom stole, kam by si kazdy chodil nalozit na co ma chut a kedy ma chut. Moja mamina vsak vravi, ze svadobny stol ma byt stale plny, a mame to servirovat priamo na stoly. Ktoru variantu by ste zvolili vy ?? :-)
bzucko
P.S. este po polnoci mame potom kapustnicu, ale uz len 2/3 poctu porcii..