startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Trendy účesov v jesenno-zimnej sezóne 2011/2012

line

svadobné účesy




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zaujíma vás, aké účesy budú letieť v jesenno-zimnej sezóne 2011/2012? Ako každý rok aj tentoraz môžu milovníčky účesov podľa poslednej módy vyberať z bohatej škály možností, charakterizovanej predovšetkým jednoduchými, vzdušnými a prirodzenými tvarmi.
banner
Svadobny uces_01 Hlavy celebrít sa v tohtoročnej sezóne zdobia v súlade s individuálnym vkusom a danosťami tváre dlhé účesy bez ofiny. Ak ste nedostali do vienka pevnú a rozviatu korunu krásy, určite si vyberiete z krátkych rozstrapatených alebo vlnitých účesov s ofinou.

Ich hlavným spoločným motívom je nápaditá jednoduchosť dvadsiatych rokov minulého storočia, aj hravá nepravidelnosť chlapčensky pôsobiacich „škriatkovských“ strihov, pripravených zaujať oči obdivovateľov počas blížiaceho sa zimného obdobia.

Ktosi múdry si poťažkal nad tým, že o svojej j životnej ceste rozhodujeme v období, keď je pre nás najdôležitejšia cestička vo vlasoch.
  • Cestička vo vlasoch nabok bude v tomto období neprehliadnuteľným znakom trendovej romantičky.
  • Cestička na stred zase ozvláštni odvážne hladké a súmerné účesy. Svoje uplatnenie nájde aj v zjednodušených retro účesoch z éry šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov.
K trendovým doplnkom krátkeho účesu s ofinou pribudne sponka, ktorá umocní mladistvý vzhľad svojej nositeľky. K nadčasovým prvkom éterickej elegancie sa pridá aj krátky cop, ktorý bude jednotiacim prvkom celej škály účesov zapletaných pramienkov alebo dred ov z megatrendov presadzujúcich dojem dievčenskej nevinnosti.

Balerínka bola stálicou štýlovej elegancie dávno pred tým, ako na ňu znovu upozornila Natalie Portmanová v Čiernej labuti. Hebká ozdoba hlavy, ktorá k nej patrí, nechýba ani medzi doplnkami účesov tohtoročnej jesene.

Dojem mokrých vlasov je univerzálnym letným hitom vo vlastnej kategórii. V jesennom období je takýto účes doplnený výrazným mejkapom a výrazným rúžom. Tento účes je vizitkou modernej sebavedomej ženy, ktorá vo svojom image nepripúšťa kompromisy.

spracoval: M. P.




rightend