startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Trendy krátkych svadobných šiat 2012

line

svadobné šaty




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Popularita krátkych svadobných šiat v roku 2012 rastie. K tomuto trendu prispelo niekoľko faktorov, predovšetkým je to obľuba slnečných letovísk ako miesta svadobnej oslavy. Tam sa klasické svadobné šaty príliš nehodia.
nevesta-v-kratkych-satachZáhrada, exotické letovisko, či pláž sú ideálnym dejiskom letnej svadby. Prvoradou požiadavkou na takomto mieste je pre nevestu pohodlie a voľnosť pohybu. Krátke svadobné šaty túto požiadavku do bodky napĺňajú.

Veľa súčasných neviest je presvedčených o tom, že k modernej žene patri jednoduchý elegantný strih, ktorý sa týka aj svadobných šiat. Tie vyniknú predovšetkým na ženách s menšou postavou, takže pôsobia vyššie. Krátke svadobné šaty bývajú obyčajne lacnejšie ako klasické šaty, sú teda vítanou voľbou pre každú šetrnú nevestu.

Krátke šaty existujú v bohatej palete farieb a strihov, väčšina neviest si napriek tomu vyberie bielu. Našťastie, aj tam existuje dostatočná pestrá ponuka strihov a štýlov. Z nich tento rok vynikajú predovšetkým bohémske, šaty bez ramienok či šaty cez rameno. So správnymi doplnkami dokážu aj tieto strihy zažiariť rovnako ako dlhé svadobné šaty.

Smelé nevesty neváhajú a pri výbere svadobných doplnkov sa nechajú inšpirovať prostredím svadobnej hostiny. Svet módy ako vieme, je svetom bez hraníc a to platí aj o nejednotnej dĺžke krátkych svadobných šiat, ktorá začína pod kolenami a siaha až k lýtkam. Odvážne pokusy s hornou hranicou dĺžky by mohli naštrbiť dôstojnosť slávnostnej chvíle. Krátkym svadobným šatám pristanú vzdušné a ľahké materiály, ktorých hlavnými atribútmi sú voľnosť a elegancia. Najbežnejšími zástupcami tejto skupiny sú šarmé, hodváb, damašek alebo šifón.

spracoval: M. P.




rightend