startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Svadobné trendy pre rok 2006

line

o svadbe




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ak plánujete svadbu, určite chcete aby táto svadobná oslava prebehla v súlade s módnymi trendmi. Ak chcete vedieť, čo tento rok “letí“ v svetovej svadobnej móde, ponúkame vám niekoľko aktuálnych tipov.

NaramokDiamantové čelenky a iné ozdoby do vlasov

Minulý rok slávne nevesty vymenili korunku pre nevesty za čelenku vykladanú diamantmi alebo ich dokonalými imitáciami a náušnice a náramky vykladané perleťou. Populárne sú aj rôzne trblietavé doplnky svadobnej kytice.

Farba na nečakaných miestach

Trend pridávať na svadobné šaty farebnú obrubu bude pokračovať a nevesty budú hľadať stále nové spôsoby ako svoju garderóbu oživiť. Možno sa objavia belasé, či červené stužky na plátených črieviciach k svadobným šatám alebo farebná spodná sukňa. Je to vhodný spôsob ako nenarušiť zaužívaný "biely dojem" a zaroveň dať svadobným šatám svojský vzhľad.

Trblietavé látky a výšivky

Trblietavé doplnky a výšivky boli populárne už minulý rok, ale tento rok by mali byť mimoriadne obľúbené v podobe jednoduchých nití všitých do svadobných šiat alebo ako drobné vzory a čipky.

Farby, ktoré práve “letia”

Farbám tohtoročnej sezóny budú dominovať čokoládovo hnedá a sítooranžová (nemusia byť skombinované). Čokoládovo hnedá dobre ladí s pastelovými farbami ako je modrá, ružová a výnimočne aj hráškovo zelená. Pod sítooranžovou rozumieme skôr tmavší odtieň ako "žiarivo" pastelovú farbu, ktorá dobre vynikne v kombinácii s červenou alebo béžovou.

kozusinovy lemKožušina a jej napodobeniny

Svadobný šatník "tohtoročnej" nevesty obohatia aj atraktívne kožušinové goliere, šály a boa. Kožušinový lem pristane aj svadobnej sukni, ale ako všade aj tu treba poznať tú správnu mieru.

Tanieriky a tapas

Medzi špecialitami svadobného stola by nemali chýbať rôzne typy krekrov doplnené omáčkami rozmanitých príchutí, populárnych v španielskej kuchyni. Môžete ich servírovať v rámci koktailu alebo ako jedno z hlavných jedál pri bufetovom štýle svadobnej hostiny.

Svadobné logá

Pred dvoma rokmi vládli svadobnej móde monogramy na každom mysliteľnom mieste. Tohto roku by ich miesto mali zaujať svadobné logá. Logom môže byť kvet alebo strom, prípadne čokoľvek čo nejakým spôsobom symbolizuje novomanželov (miesto svadby, element s motívom svadobnej výzdoby alebo nejaká obľúbená vec).

Charita a dobročinnosť

Prírodné katastrofy si v posledných rohoch stále častejšie vyberajú krutú daň na majetku a životoch ľudí po celom svete. A ochotných darcov zdá sa nie je nikdy prebytok. Skúste zvážiť či by ste v najvýznamnejší životný okamih nepomohli ako novomanželia niekomu v núdzi.

autor: M. P.



line
line

Diskusia


forum 15.05.2006: admin, Diskusia k článku "Svadobné trendy pre rok 2006"



rightend