startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Svadobné trendy 2010

line

svadobné šaty




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

K novodobým stáliciam medzi svadobnými trendami patrí trend ekologických svadieb. „Zelená svadba by sa v ideálnom prípade mala odohrávať pod holým nebom, pokojne aj vo vašej záhrade, nejakom peknom parku, na pláži a podobne. V praktickej rozvine to znamená napríklad svadobné oznámenia z recyklovaného papiera, živé kvety, požičané svadobné šaty či zdedené rodinné šperky.

svadobne saty 2010Svadobné šaty

Výrazným prvkom romanticky ladených svadobných šiat je volánik. Táto ozdoba sa zďaleka neobmedzuje len na sukňu nevesty, ale často zdobí aj výstrih alebo závoj. Z použitých materiálov je v popredí satén alebo taft, ktoré svojou pevnosťou a textúrou sa vhodne dopĺňajú s klasickými šperkmi.

K tradičným bielym a zlatistým odtieňom svadobných šiat trendový prognostici tento rok prisudzujú svojrázne čierne alebo pestré doplnky. Širokú sukňu v jarnej a letnej sezóne vystrieda užšia a kratšia. Obľúbeným materiálom v tomto období je kombinácia hodvábu a saténu či vrstveneho tylu. V zimnom období dajú prednosť svadobným šatám z hutného hodvábu. Obľúbeným doplnkom zimného obdobia bude kabátik.

Svadobná hostina

Tento rok prináša ústup od okázalej honosnosti k jednoduchým posedeniam v domácom prostredí. Svadobné menu obsahuje predovšetkým domáce jedlá z miestnych surovín. Výhodou tohto trendu je prijemná atmosféra za dostupnú cenu.

Svadobná torta

Na rozdiel od predchádzajúcich rokov, svadobné torty vymenia pestré farby a nezvyčajné tvary za klasickú maslovú alebo fondánovú glazúru a niekoľko poschodí tradične tvarovaného korpusu, ozdobeného kvetmi a motívmi z nevestinej kytice alebo šiat.

Svadobná hudba

Tanečná zábava pri živej kapele je, aj napriek všeobecnej snahe ušetriť, stálicou medzi svadobnými trendami. Rovnako to platí aj o všestranných svadobných DJ-och, ktorí dokážu namiešať hudobné menu pre široké spektrum svadobných hostí a udržať tak tanečný parket po celý večer v pohybe.

spracoval: M. P.



line
line

Diskusia


forum 28.04.2010: admin, Diskusia k článku "Svadobné trendy 2010"



rightend