startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Pozvánka na Svadobné veľtrhy 2015

line

news




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Štúdio Škerák pozýva všetkých tých, ktorí podľahli svadobnej mánii na jubilejný 10. ročník série Svadobných veľtrhov na Slovensku:
13. – 14.2. 2015 (piatok, sobota) Incheba Expo Bratislava

28.2.2015 (sobota) Hotel Lux Banská Bystrica

14.3.2015 (sobota) Hotel Slovakia Žilina

15.3.2015 (nedeľa) Hotel Elizabeth Trenčín

19.4.2015 (nedeľa) Hotel Barónka Bratislava

SVADOBNÝ VEĽTRH sa stal už tradičným sviatkom svadobných príprav nielen pre budúce nevesty a ženíchov, ale aj pre svadobné mamy a rodinných príslušníkov, ktorí sa podieľajú na organizácii svadby.

Cieľom veľtrhu je aktívna prezentácia spoločností podnikajúcich v oblasti svadobného priemyslu, predstavenie nových módnych trendov svadobných šiat, pánskej módy, či obrúčiek a výmena poznatkov a skúseností. K tomu samozrejme patrí bohatý program prebiehajúci počas konania veľtrhu, ktorý dáva SVADOBNÉMU VEĽTRHU punc kvality a zároveň ho zatraktívňuje hlavne Vám, návštevníkom.

Na najväčšom svadobnom veľtrhu na Slovensku (Incheba Expo Bratislava) na Vás na Valentína čaká veľa zaujímavých súťaží o hodnotné ceny, módna prehliadka svadobných šiat salónov Mia Sposa a Zoya Wedding Center, prehliadka svadobných a spoločenských šiat módnej návrhárky Dominique Bohus. V úlohe modeliek vystúpi veľa známych tvárí zo showbiznisu. O hudobné vystúpenie sa postará napríklad speváčka LERA. Nebude chýbať ani ľudová hudba Jána Stupku, či saxofonista Marián Mráz. Premiéru bude mať finále súťaže Nevesta roka 2014. Tešiť sa môžete aj na zábavné svadobné aukcie so zabávačom a moderátorom v jednej osobe Rišom Vrablecom.

Viac informácií o jednotlivých veľtrhoch nájdete na www.svadobnyveltrh.sk a na www.facebook.com/svadobnyveltrh.

Svadobny veltrh 2015



rightend