Čaro svadobnej torty - I. časť
svadobný stôl
Tradičná svadobná torta je obyčajne biela alebo slonovinová s troma ale aj viacerými kruhovými poschodiami a bielou vanilkovou plnkou. Zložité farebné ozdoby a vzory sa objavujú len minimálne. Nahradzujú ich jednoduché biele lemovania a ruže. Dnes vám Však chceme ponúknuť inšpiráciu z iného súdka.
Vodopád z kvetov
Tri poschodia plnené lahodnou citrónovou náplňou a vanilkovou glazúrou a ozdobami z čerstvých kvetov z purpurovej pelargónie a ruží doplnenej vanilkovým lemovaním.Rozprávkové fanfáry
Päť vrstiev torty s bielou čokoládou obalenej v bielom alebo slonovinovom fondáne doplnenom o klasické vlny, ružičky, ručne maľované kvety korunovanými ešte jarnými ľaliovými kvetmi.Veža z ruží
Šesť skoro umeleckých stupňov so snehobielou polevou ešte zvýraznených stovkami rôznofarebných ružových lupeňov.Dar vinice
Klasicky štruktúrovaná päťstupňová svadobná torta s bielou polevou prekrytou plodmi vinohradu, aromatickými ružami, zakvitnutým eukalyptom, brečtanom a čerstvou hortenziou.Dar majstra cukrára
Trblietavé vrstvy perlovo ružového fondánu sú doplnené zlatými ozdobami ako keby po dotyku bájneho Midasa. Štvorstupňový celok dopĺňajú fondánové okraje a ružové lupienky.autor: M. P.
Čaro svadobnej torty - II. časť