Predjedlá a jednohubky


svadobný stôl




Koktailové posedenia s miešanými nápojmi sú stále populárnejšie. Svadobnú hostinu, alebo zásnubné pohostenie však môžete rovnako ozvláštniť zaujímavým predjedlom. Je síce pravda, že jeho príprava si vyžaduje čas, ale šikovný šéfkuchár ním dokáže nahradiť aj niekoľko tradičných chodov na svadbe, alebo zásnubnom pohostení.

JednohubkyPrečo servírovať predjedlo?

Ako vyberať a servírovať predjedlo

Pri zostavovaní svadobného menu by ste mali vymyslieť aspoň 3 - 5 druhov rýchleho občerstvenia.

Pokiaľ je to možné, je dobré využiť možnosť ochutnávky ešte skôr ako sa jednohubky, alebo predjedlo objavia na svadobnom, či inom slávnostnom stole (obľúbené sú rôzne druhy syra, krekrov, chleba a ovocia).

Obľúbené "motívy" pre predjedlá a jednohubky

PolentaAko zladiť chuť s dobrými prísadami

autor: M. P.