startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Zábavné trendy v svadobnej móde pre rok 2006

line

o svadbe




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tertanové doplnky k šatám družičiek, kytica pre nevestu z červených ruží, či platinový svadobný prsteň? To všetko tu už raz bolo a upadlo do zabudnutia, aby sa o pár rokov mohlo znovu objaviť ako najnovší módny výstrelok.
GardeniaPre tých, ktorí práve hľadajú inšpiráciu pre svoju nadchádzajúcu svadbu sme našli niekoľko zaujímavých trendov, ktoré by mali tento rok udávať tón svadobnej móde.

Svadobné farby

Aj keď je stále populárnych viacero farieb, trendom tohto roka je fialová vo všetkých odtieňoch a na všemožných miestach. S ohľadom na svadobné obdobia je poradie farieb nasledovné: čierna, námornícka modrá a slivková pre zimu, latte, koralová a levanduľová patria jari, letu pristanú fialková, šalviová a tyrkysová a jeseni zostali smaragdová, burgundská červená a čokoládovo-hnedá.

Kvetinová výzdoba

Ruže síce zostanú večným symbolom lásky a zamilovaných, napriek tomu odvážnejšie nevesty nepohrdnú ani orchideami, gerberami, pivóniami, gardéniami, ľaliami, či zelenými hortenziami. Stále populárnejšou voľbou pre nevesty aj ich matky sú aj kytice z hodvábnych kvetov.

Svadobné prstene

JednohubkyZlato je oslnivé, diamanty nesmrteľné, platina nezničiteľná ale najnovším hitom medzi svadobnými kovmi sa stal volfrám. Pre svoju schopnosť odolávať škrabancom si získal srdcia mužov viac ako všetky ostatné kovy. K dnešným obrúčkam stále častejšie patria aj osobité venovania.

Svadobné šaty

Medzi nevestami by sa malo objavovať viac šiat bez ramienok, rovnako ako dlhších svadobných sukní s pastelovými okrajmi a výšivkou, či korálkami. Ženíchom experti predpovedajú návrat "večerného obleku" z prelomu minulého storočia v čiernej a šedej farbe ako menej formálnu alternatívu k smokingu.

Svadobná hostina

Prestížne časopisy na tento rok predpovedajú unikátne špeciality na svadobnom stole. Drobné jednohubky a korenisté omáčky v zaujímavo zdobenej keramike na pestro zdobenom prestieraní, doplnené chodmi pre vegetariánov a sladkosťami od výmyslu sveta. Do tanca by tento rok mala svadobčanom vyhrávať hudba 80-tych rokov minulého storočia, okorenená tónmi latino music.

autor: M. P.



line
line

Diskusia


forum 23.06.2006: admin, Diskusia k článku "Zábavné trendy v svadobnej móde pre rok 2006"



rightend