startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Svadby celebrít v roku 2006 vo svete

line

zaujímavosti




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keďže na konci roka býva zvykom zrekapitulovať ten odchádzajúci rok, prinášame vám rekapituláciu svadieb celebrít v roku 2006.
Pink-Hart svadbaHned prvú januárovú sobotu v roku 2006 využila na svadbu speváčka Pink, ktorá sa vydala za motokrosového pretekára Careyho Harta. Svadba sa konala na pláži letoviska Four Seasons pri západe slnka. Pink sa so svojím terajším manželom spoznala v roku 2001 na X Games v Las Vegas. Žiadosť o ruku prebehla trochu netradičným spôsobom. Počas súťaže v Mammoth Lakes ukázala Pink transparent, na ktorom bolo napísané: "Chceš si ma vziať?". V nasledujúcom kole speváčka napísala: "Myslím to vážne!" Hart potom odstúpil z pretekov a zaparkoval mimo dráhy, aby povedal svoje áno.

22. januára sa vydala Lisa Marie Presley. Ako oznámil Presleyovej hovorca, svadba sa uskutočnila v Japonsku. Je to už v poradí štvrté speváčkine manželstvo, ktorá bola už vydatá za Nicolasa Cagea, Michaela Jacksona a Dannyho Keougha. K oltáru priviedla nevestu jej matka, herečka Priscilla Presley. Otcom nevesty bol slávny kráľ rock ’n’ rollu Elvis Presley, ktorý zomrel v roku 1977.

Začiatkom februára sa za podnikateľa Davida Shawa vydala aj americká herečka Glenn Close. Ako štyridsaťjeden ročná sa stala matkou dnes už 17-ročnej dcéry Annie, ktorej otcom je producent John Stark. Obidve Glennine manželstvá skončili rozvodom. Ani jeden z jej bývalých manželov nie je otcom jej dcéry.

Máj, lasky čas, využila na svadbu aj Tori Spelling. Tori sa na občianskom svadobnom obrade, ktorý sa konal na súkromnom ostrove v súostroví Fidži, vydala za Deana McDermotta. Stretli sa v čase, kedy žili obaja v spoločnej domácnosti so svojimi vtedajšími partnermi. Neskôr sa ich manželstvá rozpadli a Dean na Štedrý večer požiadal Tori o ruku.

kidman-urbanV júni sa v kostolíku Svätého Patrika v okrajovej časti Sydney vzali Nicole Kidman a Keith Urban. Nevesta mala svadobné šaty z kolekcie Nicolasa Ghesquierea a kytica bola vytvorená z bielych frézií, gardénií a karafiátov. Prítomní hostia uviedli, že počas obradu vyzerali obaja šťastne a okuzľujúco. Aj keď vtedy vyzerali podľa svadobných hostí neskutočne šťastní, dnes sa objavujú informácie o Keithovej nevere. Do akej miery sú tieto informácie pravdivé, ukáže čas.

V júli sa za frontmana skupiny Sum 41 Derycka Whibleyho vydala Avril Lavigne. Občiansky obrad pod holým nebom sa uskutočnil na súkromnom pozemku v Montecite. Avril mala na sebe šaty od Very Wang a v rukách držala kyticu bielych ruží. Po svadobnom obrade čakala na hostí cocktailová recepcia, ktorá predchádzala večernej recepcii pod stanom.

Pamela Anderson sa vydávala na jachte blízko Saint-Tropez. Jej vyvoleným sa stal Kid Rock, ktorý bol v tom čase pre ňu tým najlepším čo ju mohlo v živote stretnúť. Dnes je už jasné, že "to najlepšie v jej živote" už podalo žiadosť o rozvod. A tak Pamele už nič nebráni návratu k svojmu milujúcemu ex-manželovi, ktorým je "známy odporca násilia v domácnosti" - Tommy Lee.

Dátum svadby zatiaľ neoznámil frontman skupiny Limp Bizkit Fred Durst, ktorý sa zasnúbil "so ženou menom Krista" (takto o nej hovoril sám Fred). V minulosti bol Fredov milostný život vďačným motívom novinových titulkov. V roku 2003 povedal, že prežil krátky románik s Britney Spears, tá však tieto správy poprela. Jeho meno bolo ešte spájané napríklad aj s Alyssou Milano, Paris Hilton a ďalšími. Fred Durst má 2 deti, dcéru Adrianu (15), ktorú má s ex-manželkou Rachel Tergesen a syna Dallasa zo vzťahu s ex-priateľkou.

Jean Reno-svadbaFrancúzsky herec Jean Reno, hviezda filmov Magická hlbočina, Leon sa v auguste oženil s modelkou a herečkou Zofiou Boruckou. Svadba, na ktorej sa zúčastnil aj minister vnútra Nicolas Sarkozy a spevák Johnny Hallyday, sa konala na radnici mesta Les Baux de Provence, blízko Avignonu deň pred Renovými 58. narodeninami.

V tomto období sa tiež zasnúbili Denise Richards a Richie Sambora - gitarista skupiny Bon Jovi. Snúbenci chystajú svadbu tak skoro, ako to bude možné. Najprv však musí Richie počkať na skončenie rozvodového konania so svojou bývalou manželkou Heather Locklear.

V septembri sa speváčka Anastacia rozhodla, že potrebuje niekoho, kto by ju chránil a staral sa o ňu. A tak sa zasnúbila s bodyguardom, ktorý ju chránil počas jej posledného turné. Wayne je expertom na bojové umenia a bol pre speváčku oporou aj v čase keď bojovala s rakovinou. Vtedy opustil svoju priateľku Lorraine Elston - mamu jeho dvoch detí - kvôli tomu, aby mohol byť Anastacii stále nablízku.

Dosť nezvyčajné rozhodnutie urobila v tom čase aj Anna Nicole Smith, keď 18 dní po smrti svojho syna sa vydala tiež za svojho ale v tomto prípade právnika Howarda K. Sterna. Svadobný obrad sa uskutočnil na katamaráne v Nassau na Bahamách. Ako uviedol blízky priateľ páru, táto svadba nie je platná, pretože sa zobrali počas špeciálneho súkromného obradu. V budúcnosti však už plánujú úradne potvrdenú svadbu. Anna Nicole Smith bola známa jedným zo svojich rozhodnotí, keď sa "z lásky" vydala za 89-ročného miliardára.

bleskovky cruise-holmes-218. novembra sa na zámku v Taliansku uskutočnila dlhoočakávaná svadba Toma Cruisea a Katie Holmes. Obradu, ktorý sa konal pri západe slnka a odslúžil ho predstaviteľ scientologickej cirkvi, sa zúčastnili aj Tomove deti Isabella a Conor. Po výmene svadobných obrúčok od Cartiera nasledoval "prvý manželský bozk". Tento bozk opísal módny návrhár Armani ako "nekonečný", pri ktorom už začali niektorí hostia kričať "STOP".

V novemri sa stal z Fernanda Alonsa tajnostkár. Majster sveta F1 Fernando Alonso a jeho priateľka Raquel del Rosario sa totiť v tajnosti vzali na Maldivách. Kňaz a asi 50 hostí, ktorí boli pozvaní na svadbu, odleteli spolu s Fernandom a Raquel na Maldivy zo španielskeho Ovieda, obľúbeného miesta novomanželov.



rightend