startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




Plesová sezóna 2008

line

zaujímavosti




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový rok štartuje nielen plejádu svadieb roku 2008, ale tiež otvára plesovú sezónu, ktorá bude korunovaná plesom v opere SND 12.1. 2008 v Bratislave. Čím nás tohtoročná plesová sezóna prekvapí? Plesová sezóna roku 2008 sa nesie v duchu elegancie 50-tych rokov.
saty na plesTento rok svetoví módni návrhári stavili na jednoduchosť a zároveň eleganciu našich babičiek. Materiály i prevedenie jednotlivých dámskych rób poukazujú na ženy, nie na modely. Celá tohtoročná plesová sezóna, nesúca sa v duchu 50-tych rokov, zdôrazňuje ladnosť ženských kriviek v prevedení elegancie a vznešenosti.

Strihy kopírujúce ženské telo sú ukážkou luxusu a rozmanitosti zároveň. Priliehavé, padavé materiály sú vo farbách drahých kameňov. Či je to karmínová, tyrkysovo-modrá, či elegantná čierna, každá je ukážkou ženskej elegancie. Tá o to viac vyniká v úzkych strihoch s detailom na pás. Do úzadia ustupujú „princeznovské“ róby, ale dlhé, rozšírené sukne naďalej pretrvávajú.

Dominantným doplnkom večernej róby naďalej ostáva šperk, vyzdvihujúci šarm ženskej osobnosti. Jednoduchosť sa odzrkadľuje i v účesoch vytvárajúcich súlad medzi telom a vlasmi. Nenáročné účesy sú dotvárané rôznymi kamienkami či drobnými ozdobami, ktoré nenarušia celkový dojem.

Krásu ladných ženských nôh vyzdvihnú topánky, ktoré taktiež prinavracajú 50-te roky tvarom i materiálom. Oblé špičky, častokrát vpredu otvorené, korešpondujú s časmi, keď parket patril našim babičkám.

A čo líčenie? Líčenie vrelo odporúčame zveriť do rúk vizážistiek. Veď večerné líčenie je nádhernou príležitosťou, kedy poukázať, že žena je súhrou pôvabu, inteligencie a krásy.

Nuž milé dámy, zažiariť počas tejto plesovej sezóny môže každá jedná z vás. Čas a investície vložené do príprav budú úročené pocitom, že takúto malú odmenu si skutočne zaslúžite. A to je krôčik k tomu, aby vaša krása a spokojnosť vyžarovala nielen navonok, ale i cez úsmev, ktorý ku krásnej dáme neodmysliteľne patrí.

A čo dodať na záver? Vaše ženské „ja“ nič nedotvorí lepšie ako spoločnosť galantného partnera. Prijmite jeho rameno a vznášajte sa vo víre viedenského valčíka po celú noc.

autor: Bibiána Želisková




rightend