startportalspacerdomain.skspacerblog.portal.skspacersvadba.skspacermamicka.skspacerhockey-live.skspacermailbox.sk
banner
mesto


inštitúcia




PF 2008

line

zaujímavosti




print Vytlačte článok  send Doporučte článok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pár hodín nás delí od toho, aby sme uzavreli rok starý a pripili na ten nový. Pár hodín nás delí od toho, aby sme želania z roku 2007 preniesli do roku 2008.
sampanske v poharochMincu túžob a prianí obraciame v očakávaní budúcnosti, že to, čo nestihol rok starý, napraví ten nový. A tak rok 2008 privítajme s nádejou, že to, čo život prináša, patrí nám. Nech dvere prianí poodhalia múdrosť, vytrvalosť, ochotu, no najmä vieru v samých seba. Nech význam toho, čo konáme, upevní v nás vieru v spravodlivosť, aby láska pretvorila tých, čo sú nám na blízku.

Veď s ľuďmi je to ako s hviezdami. Čím viac ich svieti, tým je svet krajší. Tak teda skôr ako prvýkrát pozrieme na oblohu pod baldachýnom nového roka, vyslovme novoročné priania. Prebuďme v sebe dieťa, ktoré sa vie tešiť. Veď komu prináleží túžiť, ak nie človeku? Naplňme teda príbytok človečenstva túžbami s prianím, nech ten nový rok prinesie radosť a šťastie, ktoré rozžiari ľudské srdcia ako hviezdy na nebi.

Šťastný nový rok 2008

Za priazeň ďakujú a na stretnutia i v novom roku sa tešia všetci tí, ktorí sa podieľali na tvorbe a príprave obsahu portálu www.svadba.sk v roku 2007.



rightend